"Az egyetlen dolog, amit biztosan tudnod kell, az a könyvtár helye." Albert Einstein

A hónap könyve

afal
Köszöntő

Tisztelettel köszöntjük Önt, Kedves Olvasó, az Újfehértói Városi Könyvtár honlapján.


Újfehértó Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében fekszik, Nyíregyházától körülbelül 16 kilométerrel délre, Debrecentől 35 kilométerrel északra, a Nyírség Hajdúság felé eső peremén.
(A város történetéről bővebben: http://www.ujfeherto.hu/telepulesunk/ujfeherto-tortenete)


Intézményünk neve: Zajti Ferenc Helytörténeti Gyűjtemény. Művelődési Központ és Könyvtár.

A Városi Könyvtár Újfehértó Város Önkormányzat közművelődési intézménye közel 22 ezer könyvtári egységet (könyv, újság, folyóirat, aprónyomtatvány, CD-lemez, stb.) rendszerez, őriz, tár fel, s bocsát az érdeklődők rendelkezésére.


Az elektronikus hálózaton való megjelenésünktől azt reméljük, hogy szélesebb körben, naprakészen tudjuk bemutatni gyűjteményünket, szolgáltatásainkat, és ezáltal gyarapíthatjuk olvasóink, a szolgáltatásainkat felhasználók számát - egyéni kutatókat, érdeklődőket, könyvtárakat, intézmények képviselőit egyaránt - mind a hálózaton keresztül a képernyők előtt, mind a könyvtárban.


Mi, könyvtárosok azt szeretnénk, hogy a városi könyvtár szolgáltatásainak igénybevétele épp oly természetes és mindennapos jelenség legyen bárki számára, mint például a vásárlás vagy bármilyen más ügyintézés vagy éppen kikapcsolódás. Személyzetünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyors, pontos és udvarias segítőkészségünk által szolgáltatásainkkal minél több újfehértói és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei lakost juttassunk megfelelő információkhoz, illetőleg művelődési és tanulási lehetőségekhez.

 

Naptár

«  augusztus 2024  »
hkscpsv
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031